Kényelmes otthonra vágyik?

Elment otthonról, de szeretné tudni, hogy égve maradt-e a villany? Folyton aggódik, hogy bedugva maradt a hajsütővas, vagy a vasaló? Fél, hogy a gyerek elbabrálja a fűtést, vagy nem kapcsolja be a riasztót? Szeretné, ha távollétében is automatikusan kapcsolna be az öntöző rendszer? Ha az Ön számára ideális hőmérséklet lenne otthonában, mire hazaér?

A MyIO SmartHome System rendszere ezekre – és számtalan egyéb igényre, problémára – mind megoldást nyújt.

Képzelje el, hogy elalvás előtt kényelmesen az ágyából kapcsolja le otthonában az összes lámpát, húzza le a redőnyöket és pár mozdulattal – még mindig az ágyában fekve – ellenőrzi, hogy nyitva maradt-e bármelyik ajtó vagy ablak, majd ugyanúgy telefonján vagy tabletjén kapcsolja be a riasztóját.

smarthome kényelemre vágyóknak
redőny, árnyékoló

Redőny, árnyékolók

• Használja redőnyeit lágy ébresztéshez! Rendszerünk segítségével redőnyei fokozatosan eresztik be a fényt hálószobájába, így kellemesebben ébredhet.
• Használja ki redőnyei hőszigetelő képességét; télen, ha süt a nap, a rendszer beengedi a nap energiáját, ha nem süt, nem engedi ki otthona melegét.
fényerőszabályzó, led lámpákhoz

Fényerőszabályzó LED-ekhez

Használhatja ugyanazt a fényforrását olvasáshoz és hangulatfény árasztásához is és ezeket könnyedén váltogathatja. Az automatika az előre beállított időpontban minden este betölti a halvány fény programot, melynek köszönhetően az éjszaka kellős közepén felkelve nem vakítja el az erős fény.
fűtés - hűtés vezérlés

Fűtés-Hűtés

Nem lesz szüksége külön fűtésvezérlőre, termosztátra, a MyIO SmartHome System rendszere képes vezérelni a hőmérsékletet a legkisebb lakásoktól a sokszobás házakig. A precíz mérőszenzoraink rendkívül kis méretűek, így teljesen láthatatlanok maradnak otthonában.
figyelmeztető és riasztó funkciók

Figyelmeztető és riasztó funkciók

A riasztó funkció, amely – az Ön beállításaitól függően – figyelemfelkeltő vagy csak szolid jelzéseket ad telefonján. Ezeket használhatja nyitás- és mozgásérzékelőkre, de akár arra is, ha pédául a szaunája elérte a kívánt hőfokot.
beltéri és kültéri világítás

Bel- és kültéri világítás

Bármely világítótest ki- és bekapcsolása, akár fali kapcsolóról, akár távvezérelve, akár időzítve (pl.: mindennap 23 órakor vagy felkapcsolás után 20 percel lekapcsol), akár más egységhez kapcsolva
fali kapcsoló

Fali kapcsolók

• A legtöbb rendszerrel ellentétben, a miénkkel tetszése szerint bármilyen termékcsaládot alkalmazhatja.
• Máshonnan kapcsolná fel eszközét, mint ahogy elsőre tervezte? Nem probléma! Utólag bármikor szabadon átállíthatja kapcsolóit.

Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, célja hogy Ön bővebb információkhoz juthasson a termékünket illetően.


Facebookmail