A MyIO SmartHome System előnyei:

Kereskedelmi forgalomban beszerezhető termékekből összeszerelhető rendszer

A MyIO rendszert úgy tervezték, hogy bárhol beszerezhető elemekből is fel lehessen építeni. Így nem kell tartania attól, hogy évek múlva megszűnik az alkatrészellátás az otthonát vezérlő rendszerhez.

Bármely kapcsoló termékcsaládot alkalmazhatja igényei szerint

Nem kell csupán pár villanykapcsolóból választania; igénye és ízlése szerint – bármelyik elektronikai vagy műszaki áruház kínálatából – állíthatja össze a rendszerét.

Kitűnő ár-érték arány

Mivel szabadon választhatja meg – a központ vezérlőegység kivételével – rendszere alkotóelemeit, így a bekerülési árat is optimálisan tarthatja.

Egyszerűsített megoldások garantálják a gyors és biztonságos működést

A MyIO tervezésekor az egyszerűség volt az egyik irányadó elv, így a rendszer nagyon megbízható és a leállások rendkívül ritkák.

Könnyedén elsajátítható konfigurálás és mindennapos használat

A konfigurációs és a vezérlő egység is logikusan és átláthatóan van felépítve; így a használata nem igényel több hetes tanulási folyamatot.

Internetes elérhetőség

Nem gond, ha lemerül a telefonja, a MyIO vezérlőfelületét bármilyen internetes eszközzel irányítani tudja.

 

Fűtés-hűtés szabályozás

Nem szükséges különálló rendszert vásárolnia hűtés- vagy fűtésvezérléshez, a MyIO tökéletesen ellátja ezen feladatokat is.

Esemény naplózás

Rendszerünk folyamatosan SD kártyára menti a hőmérséklet, páratartalom, fogyasztás és esemény naplóit és sok évig képes visszaolvasni azokat.

 

Statisztika

Diagrammos hőfok, pára, fogyasztás megjelenítés, így könnyedén elemezheti a mért és rögzített értékeket.

Távoli szakmai segítség

Lehetősége van távoli szakmai segítség kérésére a beállításokhoz, így könnyedén spórolhatja meg villanszerelője kiszállási díját.

Ön:

Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, célja hogy Ön bővebb információkhoz juthasson a termékünket illetően.


Facebookmail